DEBORA

ZANGERES-PIANISTE

Ceremonie

"Kippenvel... het grootste compliment dat ik kan krijgen"

Huwelijksceremonie nog persoonlijker...

Bij het live pianospel en zang van Debora tijdens uw trouwceremonie of kerkelijke inzegening, krijgt men kippenvel en komen er heel wat emoties los. Door haar muzikale ervaring weet zij altijd wel de gevoelige snaar te raken, hier zullen uw gasten nog lang over napraten.

Debora is in staat om bijna elk gewenst verzoek nummer, vertaald naar zang en piano, ten gehore te brengen en/of voor u in te studeren.

Mocht er geen vleugel aanwezig zijn, Debora beschikt ook over een elektrische piano.

Tip: De elektrische piano is erg handig bij huwelijksceremonies die in de open lucht gehouden worden..!

Speciaal

Samen met Debora mag het bruidspaar zelf de liedjes, tussen de 1 á 4 (burgerlijk huwelijk) of 1 á 6 (kerkelijke inzegening), kiezen uit een speciaal samengestelde repertoire lijst.

Mocht u een verzoekje hebben dan kan Debora deze voor uw huwelijksceremonie instuderen.  Ook bent u van harte welkom bij haar thuis voor een gezellige kennismaking en om de ceremonie door te spreken.

Debora, als professionele en ervaren huwelijksceremonie zangeres, staat u graag bij voor advies, is zeer betrokken en vind het leuk om met u mee te denken om uw mooiste dag compleet te maken..!

Receptie Taart Proosten

Aansluitend de receptie of proosten/taart

Debora zingt niet alleen tijdens huwelijksceremonies, ze is ook regelmatig te zien bij bedrijfsborrels, recepties, diners of een combinatie van huwelijksceremonie met aansluitend receptie en/of diner. Eventueel kunt u daar ook een extra muzikant bij boeken. Zoals een saxofonist of lichte drumbegeleiding op cagon (akoestisch drumkistje). Op gepaste volume, gezellig, sfeervol en leuk om te zien!